© 2017. Kvizoljupci Zlatne doline

Proudly created with Wix.com

Požega | 17.-19. svibnja 2019.

Kviz turnir

Spring Open

Vallis Aurea

  • Facebook - Kvizovi u Požegi
  • Instagram - Kvizovi u Požegi

Novosti

Please reload

 

Kvizaški vikend u Požegi

1/10
Pridružite nam se u
Požegi ovog svibnja!

Treće izdanje otvorenog kviz prvenstva Vallis Aurea održava se 17.-19. svibnja 2019.

Osigurali smo za Vas 684 pitanja, i sate i sate kviziranja. 

Očekuju Vas pojedinačno natjecanje, natjecanje parova, ekipno natjecanje, tri tematska individualna kviza i dobru zabavu!

 
Petak 17. svibnja 2019.

Program

Subota 18. svibnja 2019.

19:00 Tematski kviz - Domaćih 50

19:40 Tematski kviz - Filmskih 50

20:20 Tematski kviz - Sportskih 50

21:00 Party dobrodošlice

Preuzmite program, popunite prijavnicu...

10:00 Pojedinačni kviz (prvi krug)

14:00 Ekipni kviz - (prvi krug)

19:30 Pojedinačni kviz (finale)

20:30 Ekipni kviz (finale)

Nedjelja 19. svibnja 2019.

10:00 Kviz parova

13:00 Izlet za sudionike

 

Informacije

 
 

Pravila (2019.)

Pravo sudjelovanja imaju sve osobe s navršenih 16 godina. Uplata kotizacije (50 kuna) se izvršava pri registraciji i daje pravo sudjelovanja na svim kvizovima. Natjecatelj ne mora sudjelovati na svim kvizovima. Registracija je obavezna za sve igrače i za svaki kviz posebno. Svaki pokušaj ostvarivanja nepoštene prednosti (npr. korištenje pristupa internetu) tijekom kviza dovest će do diskvalifikacije.

POJEDINAČNI KVIZ (prvi krug) je pisani kviz od 160 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju u više dionica u ukupnom trajanju 80 minuta. Prvih 6 (šest) po plasmanu ostvaruje pravo nastupa u finalu od 40 pitanja vrijednih po 1 bod, a ukupni plasman određuje se zbrajanjem rezultata prvog kruga i finala. Kod bodovnog izjednačenja odlučujuće je pitanje procjene (iz prvog kruga). KVIZ PAROVA je pisani kviz od 200 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju u više dionica u ukupnom trajanju od 100 minuta. Nema ograničenja u pogledu sastava parova. EKIPNI KVIZ je "pub" kviz od 80 pitanja s približno 1 minutom (prosječno) za rješavanje svakog pitanja koje se čita na glas i prikazuje na platnu (vrijeme uključuje i vrijeme čitanja pitanja). Ekipe mogu imati do 4 (četiri) člana. Prve 3 (tri) ekipe po plasmanu ostvaruju pravo nastupa u finalu od 54 pitanja raspoređenih u teme po 3 pitanja. Bodovi iz finala zbrajaju se s bodovima iz prvog kruga, a u slučaju bodovnog izjednačenja odlučujuće je pitanje procjene (iz prvog kruga). TEMATSKI KVIZOVI su pisani kvizovi od po 50 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju pojedinačno u 25 minuta. SVI KVIZOVI (osim tematskih) su kvizovi općeg znanja i kulture i sadrže po 1 dodatno pitanje procjene koje se ne računa u rezultat kviza, a služi samo za određivanje poretka kod bodovnog izjednačenja. UKUPAN BROJ PITANJA je 684, od toga 590 u kvizovima dostupnima svim registriranim natjecateljima i 94 u finalnim natjecanjima. RASPORED je orijentacijski i podliježe promjenama.

NAGRADE su osigurane za opće kvizove (pojedinačni, parovi i ekipni) i za pub kviz i to za tri prvoplasirana igrača, para odnosno ekipe na svakom od ta 4 kviza, kao i za najboljeg igrača/igračicu, par i ekipu iz Požeško-slavonske županije u tri opća kviza (kod parova oba člana, odnosno kod ekipa 3/4 članova moraju biti iz Požeško-slavonske županije, relevantno je prebivalište ili boravište).

  • Kvizovi u Požegi
  • Kvizovi u Požegi
 

Udruga Kvizoljupci Zlatne doline je udruga građana osnovana 2016. godine s ciljem promicanja kvizova i opće kulture stvaranjem i omogućavanjem izvođenja novih sadržaja za sve zainteresirane stanovnike grada Požege, njegove okolice i šireg područja. Svojim djelovanjem povezuje autore i rješavače kvizova, njeguje suradnju s Hrvatskim kviz savezom i drugim kvizaškim organizacijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now